Kantoren

Veel organisaties hanteren een eigen huisstijl waar zij strenge regels voor hebben. De huisstijl van een organisatie is een consistente presentatie naar klanten toe, het liefst zo mooi en eenduidig, dat wanneer een klant binnenloopt zonder het logo te hebben gezien, hij/zij kan weten welke organisatie het is. Met modern maatwerk interieur kan uw organisatie/kantoor tot een hoger niveau worden gebracht.

VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw heeft veel ervaring om in haar ontwerpen, rekening te houden met de gewenste huisstijl. Deze stijl inclusief logo’s en toebehoren kan perfect gerealiseerd worden in het nieuwe maatwerk interieur. Alle gebruikte materialen en kleurcodes worden zorgvuldig vastgelegd in een projectdossier, waardoor er bij uitbereiding volgens dezelfde perfectie kan worden gewerkt.

Kantoren zijn meestal bedoeld om op een overzichtelijke en gestructureerde manier te werken. Hierbij kan een maatwerk interieur de uitkomst bieden om alles netjes en geordend te houden. Een rustige ambiance werkt niet alleen positief voor uw medewerkers, maar ook voor klanten en andere bezoekers.

 

Klik op onderstaande links om de projecten te bekijken:

 

Klik hier voor de brochures van VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw – Kantoren