Maatschappelijk betrokken

Bij VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw b.v. wordt grote waarde gehecht aan maatschappelijke -en sociale betrokkenheid. Dit uit zich op diverse manieren in onze bedrijfsvoering. Niet alleen zorgen wij ervoor dat alles intern voor onze medewerkers perfect geregeld is, wij zetten ons ook in voor diverse maatschappelijke, regionale initiatieven. Deze variëren van sport, via evenementen tot betrokkenheid bij goede doelen.

Waarom doen wij dit? Als betrokken organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van alle mogelijkheden die onze maatschappij te bieden heeft. Wij zien het als de sociale plicht van iedere ondernemer hier een steentje aan bij te dragen, in welke vorm of bijdrage dan ook. Onze steun varieert van sponsorbijdragen, het leveren van (bouw)materialen of het bijeen brengen van sponsors voor goede doelen. Hieronder treft u een kort overzicht aan van onze bijdragen. Met onze steun hopen wij onze samenleving weer een klein beetje beter en leuker te maken voor de huidige, maar zeker ook de volgende generaties.

 

Energy4All

VERTOGEN & VAN DE VEN steunt de stichting Energy4All met een kinderhoek en dit werkstuk zal op de beurs van Berlage in Amsterdam geveild worden, waarbij de volledige opbrengst ten goede komt voor deze prachtige organisatie. Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Ze doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken. Daarnaast is het erg belangrijk veel geld op te halen zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen worden geholpen.

VERTOGEN & VAN DE VEN heeft op haar open dag, ter viering van het 45 jarig bestaan van de organisatie, een aparte hoek ingericht voor de stichting om zo veel mogelijk mensen te stimuleren om zich aan te sluiten bij dit initiatief. Er is tijdens dit event ruim € 750 gedoneerd door klanten, leveranciers, werknemers, vrienden en familie van ons interieurbouwbedrijf.