Nieuws

Hieronder vindt u nieuws uit de wereld van maatwerk, houtbewerking en interieurbouw. Ook kunt u hier informatie en nieuws over VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw b.v. uit Uden terugvinden. Heeft u tips of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhuisbericht

Geplaatst door op Jan 30, 2014 in Nieuws | 1 comment

Wij zijn verhuisd!

Vertogen & van de Ven interieurbouw B.V. is per 1 januari 2014 verhuisd naar Nijmegen.

De adresgegevens zijn:

 

Vertogen & van de Ven interieurbouw B.V.

De Vlotkampweg 76

6545 AG NIJMEGEN

 

Alle overige gegevens zijn hetzelfde gebleven. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Graag tot ziens!

Sfeerimpressie open dagen 45 jaar

Geplaatst door op Sep 3, 2012 in Nieuws | 0 comments

Op 1 april 2012 bestond VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw 45 jaar en dit wilde wij graag met u vieren. Daarom hebben we op 9 en 10 juni twee open dagen georganiseerd om klanten, relaties, leveranciers, partners, familie de kans te bieden om Vertogen beter te leren kennen.

Velen van jullie zijn in dit weekend bij ons op bezoek geweest en daarvoor willen we u bedanken. Voor de mensen die er dit weekend niet  bij konden zijn, zijn er vele foto’s gemaakt en is er een leuke video gemaakt. Hieronder vindt u een kleine impressie.

Team Vertogen & van de Ven interieurbouw

 

Foto’s open dagen

 

Video open dagen

 

Welkom op onze vernieuwde website

Geplaatst door op Mar 24, 2012 in Nieuws | 0 comments

VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw b.v. heeft sinds kort een vernieuwde website. Na de loskoppeling van de Cornelissen Groep in januari 2011, heeft VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw  haar huisstijl vernieuwd om een eigen en een modern gezicht te creëren. Het nieuwe logo, de frisse kleuren, het briefpapier en de nieuwe huisstijl hebben dit jaar hun intrede gedaan, de laatste stap is het vernieuwen van de website. Op deze website staat meer informatie en hier kunt u als klant meer foto’s van projecten bekijken, flyers downloaden en de bedrijfsvideo aanschouwen.

Wanneer u vragen hebt of graag meer van ons wil weten kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Ook kunt u hier op- en aanmerkingen achterlaten die ons kunnen helpen om de organisatie en de klantbeleving elke dag te verbeteren en te vernieuwen.

Team VERTOGEN & VAN DE VEN interieurbouw b.v.